Saenart

Kunst uit de Zaanstreek

Mijn naam is Han Timmer. Ik ben geboren in 1954 in Zaandijk. Ik ben eind 2012 begonnen met schilderen. Ik had nog een schildersdoek op zolder liggen. Ik vond het zonde om dit weg te gooien. Ik heb toen verf en kwasten gekocht en wilde wat gaan schilderen. Maar ja, wat ga je dan schilderen. Ik ben toen maar wat gaan googelen en kwam de schilder Michael Lang tegen. Geïnspireerd door zijn werk ben ik mijn eerste schilderij gaan maken.  

Mijn eerste schilderij

De reakties op het schilderij waren zo positief dat ik ben blijven schilderen en ik heb een website Saenart gebouwd waar  mijn schilderijen ook te zien zijn.  Op deze site zijn ook kunstwerken van andere kunstenaars te bewonderen en te kopen. Ook heb ik een site gemaakt om mijn eigen werk te tonen.

 

Toen ik een paar schilderijen gemaakt had kreeg ik het idee om de schilderijen niet alleen met mijn naam te ondertekenen. Het leek mij ook leuk om het eens anders te doen. Hiermee is het idee geboren om mijn schilderijen met drie druppels te ondertekenen. Ik heb daarom ook voor mijn persoonlijke site de naam Threedrops Art bedacht.  

 

Han Timmer